Verbouwing

badkamers en toiletten

Een ieder aannemer zal u vertellen dat een badkamer of toilet een speciale aanpak vergt. Het verbouwen van een badkamer brengt uiteraard risico's met zich mee. Slecht tegelwerk of een onkundige loodgieter kunnen schade aan uw huis veroorzaken die tot in de tienduizenden euro's loopt. Daar hoeft u bij BAMBAM u absoluut geen zorgen om te maken. Met ruim 30 jaar ervaring met het verbouwen, bouwen en restaureren van badkamers onder de riem mogen we ons expert noemen op dit gebied. De afgelopen 30 jaar hebben we prachtige projecten mogen opleveren en een paar daarvan kunt u bezichtigen in ons portfolio

kasten en meubels

Niets is prettiger in uw huis dan een kast op maat, ontworpen naar uw wensen. Misschien bent u een echte boekenwurm en wenst u een hele muur te veranderen in een mini-bibliotheek. Of misschien wilt u een passend televisiemeubel met ruimte voor uw uitgebreide Bluray collectie. BAMBAM denkt met uw mee, ontwerpt uw kast en maakt de kast volledig op maat naar wens. Na een vakkundige verfbeurt is uw kast klaar voor jaren trouwe dienst.

 

Ook met meubels heeft BAMBAM ervaring. Tafels, stoelen, dressoirs en nog vele andere meubels kunnen we voor u naar wens ontwerpen en vervolgens vakkundig in elkaar zetten.

 

Wilt u wat voorbeelden zien van onze ambachtelijke meubels? Bekijk ons portfolio.

Kamers, muren en vloeren

Een mooie nieuwe kastenwand of nieuwe glimmende badkamer vraagt natuurlijk om een nieuwe laag verf in de ruimte daaromheen. Of misschien een nieuwe vloer? Ook daarbij helpt BAMBAM u van A tot en met Z verder. Belijsting, lambrisering, laminaat, parket en nog veel meer, BAMBAM heeft er ervaring mee en werkt het vakkundig af.